Vijesti 03.11.2015.

Promocija turističke ponude ostrva Vir u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta
vir
Turistički radnici i predstavnici Opštine Vir boraviće u Banjaluci od 4. do 8. novembra, gdje će predstaviti turističke potencijale i razvojne projekte ostrva Vir.

Kako je najavljeno iz Turističke organizacije grada Banjaluke  4. novembra u hotelu “Bosna” biće organizovana promocija pod nazivom “Dalmacija i Vir u Banjaluci”, tokom koje će prisutni imati priliku da uživaju u zabavnom dijelu programa uz nastup dalmatinske klape “Vir”, kao i u dalmatinsko-mediteranskom gastronomskom ugođaju. Dan poslije, predstaviće se na Banjalučkom sajmu turizma i ugostiteljstva sa svojim promotivnim  brošurama, fotografijama i turističkim filmovima.

-Završni dan posjete virskih turoperatera je 8. novembar, a Virani će nastupiti na Trgu Krajine uz podjelu turističkih brošura. Boravak virskih turističkih radnika je rezultat saradnje Turističke organizacije Banjaluke, virskog opštinskog preduzeća “Vir turizam”, Turističke agencije “Vir turizam” , Turističke zajednice ostrva Vira, te Opštine Vir – saopšteno je iz Turističke organizacije grada Banjaluka.

(Banjaluka.net)