Magazin 07.11.2015.

Proročanstvo monaha sa Tibeta predviđa terorizam i tajne ratove

ČITANJE: 2 minute
Tibetanski monasi
Jedna od karakteristika tibetanske kulture je sklonost upotrebi duhovnih moći kako bi se došlo do jasnijih slika o budućnosti. Tako su indijski turisti svjedočili nevjerovatnim predviđanjima u tibetanskim manastirima koji su pod upravom kineske vlade.

Između sadašnjih velikih sila koje vladaju svijetom će se nastaviti sukobi i ratovanja. Terorizam i tajni rat biće glavni problemi. Oni predviđaju i da će u svijetu politike nešto da se dogodi upravo oko 2015. godine.

U tom periodu će svjetske sile da teže međusobnom uništenju. Cijeli svijet će biti usmjeren prema iščekivanju onog najgoreg. Teški politički manevri i pregovori će imati samo mali napredak. U svijetu će početi sa sve jačim strijemljenjem ka nuklearnom ratu, kako tvrde budistički monasi.

Foto: Tanjug/AP

Natprirodna duhovna sila će da se uplete i da interveniše, a sudbina svijeta biće spasena od samouništenja.

Monasi su se nasmijali na priču o NLO koji se pojavio iznad Indije i Kine, a onda su rekli da nas vanzemaljske sile posmatraju. Ljudskoj vrsti neće biti dozvoljeno da mijenja budućnost u tom obimu. Svako ljudsko biće kroz svoje postojanje i karmu ima mogućnost da utiče na sudbinu, ali mijenjanje sudbine svijeta u tom obimu neće biti dozvoljeno.

Foto: Tanjug/AP

Monasi su, takođe, spomenuli da će poslije 2015. godine naša trenutna civilizacija razumjeti da su krajnji vidici nauke i tehnologije u zoni spiritualnog, a ne u materijalnoj, fizičkoj stvarnosti.

Poslije 2015. godine, tehnologije će krenuti drugim pravcem razvoja. Ljudi će da upoznaju srž spiritualnosti, odnos između tijela, uma i duše, reinkarnaciju i činjenicu da smo povezani sa svima kao dio Boga. Prema njihovim viđenjima budućnosti, naša planeta je blagoslovljena, spasena je više puta od bilo kakvih oštećenja, a većine nismo ni svjesni. Kako naša tehnologija bude napredovala, mi ćemo biti u stanju da razumijemo da su nas te duhovne sile spasavale sve vrijeme.

(telegraf.rs)