Magazin 22.10.2015.

Prva rijaliti beba: Balerina trudna sa Kristijanom

ČITANJE: 2 minute
balerina-kristijan
Jelena Milošević šokirala je farmere kad im je u spavaćoj sobi otkrila da je trudna. Iako nije precizirala ko je otac, jasno je da je Kristijan Golubović jedini potencijalni kandidat jer je Balerina tokom rijalitija samo s njim imala seks.

Naime, Novosađanka je tokom razgovora s Majom Nikolić, Tamarom Ðurić i Aleksandrom Živanovićem priznala da je trudna, te se raspitivala da li joj se primjećuje stomak. Sve je počelo kad je Maja Nikolić glumicu ponudila slaninom i kobasicama, što je Miloševićeva odbila, navodeći da joj je muka i da je u blaženom stanju.

– Balerinka, ja ti poklanjam cijelu tablu slanine – rekla je Nišlijka.

– Nemoj, molim te, muka mi je, ne treba, trudna sam – šokirala je Balerina ukućane.

Farmeri koji su prisustvovali nesvakidašnjem priznanju svoje cimerke nisu mogli da dođu sebi od vijesti koju su čuli. Miloševićeva je nakon toga ispitivala Maju Nikolić koliko nedelja je trudna, s obzirom na to da Nišlijka ima dvoje djece i ta tema joj nije strana.

– Majo, koliko je prvi mjesec? Ti si iskusna, rodila si dvoje djece – ispitivala ju je glumica, koja nije bila sigurna u to koliko dugo je već u blaženom stanju.

U diskusiju se uključila Tamara Ðurić, koja je Jeleni objasnila da joj se stomak ne vidi jer je trudna samo četiri nedelje i dodala da mora da se čuva.

– Mjesec dana ti je četiri nedelje, ne bi trebalo stomak da se vidi u prva dva mjeseca. Moraš da se čuvaš, prvi i treći mjesec su najkritičniji – pričala je prsata starleta, koja po svemu sudeći ima veliko iskustvo u ovim stvarima.

Jelena je nakon toga izjavila da je spremna da sve ponovo uradi s Kristijanom ukoliko nije ostala u drugom stanju.

– Ako se nije primilo, mogla bih da ponovim gradivo – pričala je glumica.

Podsjećanja radi, Jelena Milošević i Kristijan Golubović su za 56 dana, koliko su na imanju u Lisoviću, u više navrata imali seks. Nekoliko farmera potvrdilo je pisanje Kurira da su glumica i kriminalac išli čak preko ograde kako bi bili intimni. Tamara Ðurić nedavno je izjavila da omiljeni farmer među ženama i Balerina svaku noć provode u ve-ceu, aludirajući da i tamo imaju seks, a Miloševićeva je prije četiri dana zadovoljila Golubovića u spavaćoj sobi pred svim farmerima.

Inače, Kristijan iz dva braka ima dvoje djece, sina Lazara i ćerku Veru.

(Kurir)