Biznis 08.12.2015.

Rajfajzen banka po deseti put “Banka godine”

ČITANJE: 1 minuta
Rajfajzen
Rajfajzen banka po deseti put dobitnik je nagrade “Banka godine” u BiH, koju joj je dodijelio magazin “Bankar”.

Predsjednik Uprave Rajfajzen banke u BiH Karlhajnc Dobnig izrazio je zadovoljstvo što će banka ovu godinu zaokružiti još jednom značajnom internacionalnom nagradom u bankarskoj industriji.

-Počastvovani smo ovim priznanjem koje nam isto predstavlja značajnu motivaciju za naš budući rad. Činjenica da smo dobitnik priznanja `Banka godine` pokazuje da je naša strategija poslovanja prilagođena tržištu na kojem djelujemo, te da spremno možemo odgovoriti na sve izazove sa kojima se susrećemo u poslovanju- istakao je Dobnig.

Iz Rajfajzen banke saopšteno je da su nagradu magazina “Bankar” za “Banku godine” primila i supsidijarna lica Rajfajzen banke u Srbiji i Rumuniji.

Magazin “Bankar” renomirani je stručni magazin kompanije “Fajnenšel tajms”, a priznanje je uručeno na svečanoj ceremoniji u Londonu.

Rajfajzen banka je u ovoj godini dobitnik nekoliko značajnih internacionalnih i domaćih nagrada – časopis “Global fajnens” proglasio je Rajfajzen najboljom bankom u BiH, a Evropska banka za obnovu i razvoj uručila joj je priznanje za najaktivniju banku izdavaoca finansijskih instrumenata u BiH za 2014. godinu.

Banka je i ove godine dobitnik nagrade “Zlatni BAM” za najveći dionički kapital u 2014. godini.

(Agencije)