Magazin 26.02.2021.

RAMBO IZAŠAO IZ BOLNICE: Govorio o iskustvu sa koronom, pomenuo i Balaševića (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, nedavno je na Fejsbuku otkrio da je pozitivan na korona virus zbog kojeg je ubrzo i hospitalizovan, a sada se obratio svojim fanovima nakon izlaska iz bolnice i zahvalio svima koji su brinuli i raspitivali se za njegovo stanje.

Pevač je snimio video u kojem je zasvirao, ali i svojim pratiocima poručio da mora da se pripazi još dvadesetak dana da bi “bio onaj stari”, ali i da je virus podmukao i opasniji nego što je mislio.

Rekao je i da je imao sreće što je na vreme bio podvrgnut tretmanu na Infektivnoj Klinici, gdje su o njemu brinuli “nadljudi, posvećeni eksperti”.

“Moj uvaženi kolega Balašević nije bio te sreće da na vrijeme dođe u ruke ljekara, a mnogi do juče zdravi i pravi ljudi se bore za život, pa ne mogu da se radujem punog srca što sam pobijedio ovaj je**** virus, za koji dugo nisam ni mogao da povjerujem da je zapravo izvanredno podmukao i opasan. Takođe, nemojte se ni vi opuštati, bez obzira jeste li mladi, zdravi, sportisti, da li je neko u vašoj okolini preležao ili nije”, istakao je, između ostalog u opisu.

“Dome, slatki dome. Šou mora da se nastavi”, rekao je na kraju videa.

(SB)

Oznake: Rambo Amadeus