Magazin 11.10.2022.

RAZLOG HAPŠENJA: Njemačka policija sumnjala da Tea Tairović finansira teroriste

ČITANJE: 2 minute

​Tea Tairović se prošlog vikenda našla u centru medijske pažnje zbog hapšenja na aerodromu u Njemačkoj, kada joj je navodno oduzet veliki novčani iznos.

Hapšenje se dogodilo jer je policija, navodno, mislila da pjevačica finansira teroriste. Pjevačica se nakon višesatne drame u nedelju kasno uveče vratila za Beograd, ali nije bila raspoložena da daje izjave okupljenim medijima.

Situacija u Njemačkoj nije bila uopšte bezazlena, pa je Tea u jednom trenutku zbog velike količine novca koji je navodno imala sa sobom morala da dokazuje da ne sponzoriše teroriste. Kako su objasnili upućeni za Kurir, u pitanju je redovna procedura.

Tea je poslije dva sata od slijetanja, navodno zbog redovne procedure u ovakvim slučajevima, izašla s pasoške kontrole i u pratnji dvojice krupnih mladića izbjegavala novinare koji su je više sati čekali kako bi je pitali za komentar.

Kako je naveo pomenuti medij, njoj je policija navodno oduzela trideset hiljada evra, te je pustila iz zemlje sa samo deset hiljada evra, koliko je inače dozvoljeno za prenos preko granice u kešu.

Tea, međutim, do kraja godine ima zakazanih još 43 nastupa, što se vidi po spisku koji je postavila na svoj Instagram profil. Kako su mediji ranije pisali, ona po nastupu uzme više od 12.000 evra.

Na nastupima koje ima od 14. oktobra do 31. decembra, prema prostoj računici, zaradiće čak 516.000 evra, prenosi Nova.rs.

Tea će, između ostalog, pjevati u Bugarskoj, Njemačkoj, Austriji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, ali i u Srbiji.

Pored tezgi u diskotekama i u klubovima, ona nastupa i na privatnim veseljima i proslavama, te uzima i dodatni bakšiš.

Često se na Instagramu i društvenim mrežama komentariše da je trenutno najtraženija pjevačica sa domaće estrade.

Proslavila se prije više od pet godina. Prvo je snimila veliki hit sa Šabanom Šaulićem pod nazivom “Otkad tebe znam” koji broji više od 60 miliona pregleda na YouTubeu. Kasnije je snimila i megahit “Hajde”, koji broji više od 80 miliona pregleda na YouTube.

Tu je i hit “Dubai” koji broji više od 16 miliona pregleda, ali i pjesma “Na jednu noć” koja ima više od 45 miliona pregleda, prenose Nezavisne.

(SB)

Oznake: Tea Tairović