Sport 04.11.2017.

Rukometaši Borca pobijedili Kakanj

ČITANJE: 1 minuta

Rukometaši Borac M:tela pobijedili su Kakanj u utakmici šestog kola Premijer lige BiH. Banjalučani su sinoć na svom terenu slavili rezultatom 42:28 (23:13) i upisali petu pobjedu u isto toliko utakmica ove sezone.

Najefikasniji u Borcu bili su Goran Daničić sa sedam golova i Dejan Unčanin sa sest, a na golu se istakao Bojan Ljubišić sa 13 odbrana.

U ekipi Kaknja, novajliji u bh. ligi, prvi strijelac bio je Davor Zivanic sa šest pogodaka. Samir lilić je sakupio devet odbrana.

“Prvih petnaestak minuta je bilo neizvjesno i bilo je pitanje kada će protivnik da popusti pred našim jakim tempom. Drago mi je što smo postepeno povećavali prednost i što su igrači koji su ranije manje igrali dobili šansu i povećali prednost”, rekao je Goran Daničić, rukometaš Borca.

Sa druge strane, Amar Anitović iz Kaknja kaže da je zadovoljan igrom koju su pokazali u Banjaluci.

“Borac je bio favorit i došli smo da vidimo da li možemo da igramo sa njim. Zadovoljan sam, jer igrati sa velikim Borcem nije mala stvar. Najmlađi sam u ekipi i igrao sam protiv kluba koji je bio evropski prvak”, rekao je šesnaestogodišnji Anitović nakon utakmice.

(Nezavisne)