Magazin 27.12.2022.

Sahranjen Milan Laća Radulović

ČITANJE: 1 minuta

​Tesktopisac Milan Laća Radulović sahranjen je danas, 27. decembra pored majke Marine Tucaković i brata Miloša na Novom Groblju.

Laćin otac Aleksandar Radulović Futa nije želio obdukciju, zbog čega je tekstopisac sahranjen danas, sedam dana nakon što je potvrđena njegova smrt.

Od poznatih su na Novom groblju bili pjevač Milan Popović, brat Marije Šerifović, Mira Škorić, Jelena Galonić, Žika Živanović, Zorana Pavić, Dara Bubamara, Ana Bekuta, Saša Matić, Nataša Bekvalac, Dejan Pantelić, Saša Matić, Damir Handamović, Goran Gluhaković…

Krst je nosio Danijel Pavlović, koji je takođe nosio krst i na sahrani Marine Tucaković.

Podsjetimo, prijatelj sa kojim je Laća bio u Izraelu je prijavio njegov nestanak 3 dana prije nego što je tekstopisac pronađen. Poslije posjete 12. decembra biblioteci prvog izraelskog premijera i još neke znamenitosti gubi mu se svaki trag, a kako je on strani državaljnin u istragu se uključio i Interpol.

Milan je pronađen 13. decembra u Izraelu, a tijelo je prebačeno u forenzički centar u drugom gradu, gdje je ležao bez formalne identifikacije. 20 decembra je potvrđeno da je pronađeno tijelo zapravo Milan Radulović Laća.

Kako se kasnije saznalo, Futa je tražio da Milana što prije vrate u Srbiju, pa samim tim obdukcija nije rađena.

Uzork smrti za sada nije poznat.

Ono što je opšte poznato, jeste da je Laća u Izrael otišao kako bi konačno napisao knjigu u kojoj je namjeravao da otkrije sve tajne estrade, pa i detalje o pjevačima koji su njegovoj pokojnoj majci, čuvenom tekstopiscu Marine Tucaković, dugovali novac.

(N.S)