Vijesti 21.09.2015.

Sajam turizma i zdravlja od 24. septembra

ČITANJE: 1 minuta
sajam

Turistička organizacija grada Banjaluke organizovaće od 24. do 26. septembra Sajam turizma i zdravlja. Sajam će biti održan u centru grada, na Trgu Krajine, koji će biti posebno pripremljen i uređen.

Kako je saopšteno iz Turističke organizacije grada – na Sajmu će se predstaviti  nacionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije, strukovna udruženja, hotelijeri i drugi direktni i indirektni pružaoci turističkih usluga.

U dijelu sajma “Putevi zdravlja”, predstaviće se izlagači iz oblasti alopatske, integrativne i alternativne medicine uz proizvođače organske i zdrave hrane, mlijeka i mliječnih napitaka, vode i dijetetskih suplemenata.

Ovogodišnji Sajam biće u velikoj mjeri posvećen sportskom turizmu. S tim u vezi, u okviru stručnog dijela Sajma, 25. septembra, biće organizovana radionica o temi: „Mogućnosti razvoja sportskog turizma“.

Podsjećamo da je Banjaluka dobitnik nagrade „Šampion sportskog turizma“, koju dodjeljuje Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva „Sacen International“.

Radno vrijeme Sajma biće od 11 do 19 časova. Sajam je prošle godine posjetilo više od 30.000 posjetilaca.