Vijesti 17.07.2020.

Sanirano nekoliko dječijih igrališta u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

U okviru redovnog održavanja komunalne opreme na području grada, proteklih dana sanirano je niz oštećenja na dječijim igralištima, koja su uglavnom rezultat djelovanja nesavjesnih pojedinaca.

Zamijenjena je polomljena drvena greda na velikoj ljuljaški na dječijem igralištu u Ulici Zmaj Ognjenog Vuka u Lazarevu kao i oštećene klupe za sjedenje. Dio oštećene komunalne opreme saniran je na igralištu u Ulici Stevana Mokranjca u Novoj varoši – kažu u Odjeljenju za komunalne poslove.

Kao primjer nesavjesnog ponašanja pojedinaca, iz odjeljenja navode uništen krova na toboganu na igralištu u Lorkinoj ulici u Novoj varoši, koje je sanirano prije dva mjeseca.

Osuđujemo ovakvo ponašanje i pozivamo sve sugrađane da čuvaju komunalnu opremu koja je zajedničko dobro – isitiču iz Odjeljenja za komunalne poslove.
Na nekoliko lokacija u prigradskim naseljima, tokom ove sedmice, postavljene su i nove košarkaške table.

U Radosavskoj i Zelenom viru smo postavili nove table i obruče za basket, a u narednom periodu obnovićemo i table na sportskom igralištu koje se nalazi u krugu OŠ „Georgi Stojkov Rakovski“ – zaključeno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

(A.M/banjaluka.net)