Vijesti 11.05.2018.

Servisne informacije za 11. maj

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za petak 11. maj 2018. godine.

Policijska uprava

Dogodila su se četiri krivična djela. Javni red i mir je narušen dva puta. Četrnaest saobraćajnih nezgoda, u kojima su dva lica lakše povrijeđena.

Služba hitne pomoći

U Stanici hitne pomoći pregledano je: 60 odraslih pacijenata i 35-oro djece, a obavljeno je 18 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala dvije intervencije.

Elektrokrajina

Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:
U vremenu od 09,00 do 15,00 časova dijelovi ulica: Braće Pantića, Kninska, Marije Bursać, Milana Tepića i Jovana Dučića brojevi 8 i 10,
 U vremenu od 09,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Vasilija Ostroškog i Mirka Kovačevića, te dio naselja Jošikova Voda.
NAPOMENA: U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod

Snabdijevanje Grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena

Jutro promjenljivo do pretežno oblačno i suvo. Prijepodne povremeno oblačno uz uslove za slabu povremenu kišu. Tokom dana uz umjeren razvoj dnevne oblačnosti sa sunčanim intervalima, popodne uz prolaznu grmljavinu i pljusak. Vjetar slab, popodne umjeren istočni. Minimalna temperatura vazduha oko 14°C, a najviša dnevna oko 24°C.