Vijesti 27.06.2016.

Servisne informacije za 27. jun: Rođeno 7 beba

ČITANJE: 1 minuta

U Banjaluci je juče rođeno 7 beba, 6 djevojčica i jedan dječak. Pročitajte i ostale servisne informacije.

Centar javne bezbjednosti Banjaluka:
Evidentirana su 3 krivična djela, javni red i mir je narušavan 7 puta, dogodile su se 4 saobraćajne nezgode, dvije su sa sa posljedicama po lica, 2 lica su teže, a 4 lakše povrijeđena.

Stanica hitne pomoći:
Pregledano je  127 odraslih  pacijenta i 38 djece, obavljeno je  i 18 kućnih  posjeta.

Porodilište:
Obavljeno 7 poroda rođeno 7 beba: 6 djevojčica i 1 dječak.

Vatrogasna  jedinica je imala dvije tehničke intervencije (  tehnička intervencija zaglavljen lift i  tehnička intervencija u saobraćajnom udesu).

Elektrokrajina:
Isporuka električne energije je uredna.
Planirana isključenja zbog redovnog održavanja:

od 8 do 15 časova dijelovi ulica: Bilećka, Bitoljska, Mlađe Ćusića, Dr. Živka Nježića, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića i Majke Jugovića;
od 9 do 13 časova dio Ulice Đure Đakovića;
od 9 do 14 časova dio Nove ulice.

Vodovod:
Snabdijevanje grada vodom je uredno. Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Ekipe vodovoda će  danas 27.06.2016. godine izvoditi radove na cjevovodu  NO 80 mm u Ulici Kninska, što će u periodu od  08:00 – 18:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju u navedenoj ulici.

Prognoza vremena:
Jutro suvo uz kraće sunčane periode, a tokom prepodneva će početi povremena kiša. Sredinom dana i tokom popodneva kiša i pljuskovi sa grmljavinom jačaju uz postepeno svežije vreme. Lokalno će biti jačih padavina. Vetar slab do umeren severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha oko 19°C, a najviša dnevna oko 26°C.