Magazin 03.11.2015.

Sin Slobodana Živojinovića brani poznatu blogerku: Kome smeta Zorannah?

ČITANJE: 1 minuta
zorannah
Sin proslavljenog srpskog tenisera Slobodana Živojinovića Filip, na Instagramu brani uspjeh svoje najbolje prijateljice Zorane Jovanović.
Ovogodišnji Sajam knjiga, osim po posjeti, novim naslovima i cijenama, ostaće upamćen i po “ludilu” koje je izazvala knjiga i pojava modne blogerke Zorane Jovanović.

Njena knjiga “Life & Style” je jedna od najprodavanijih na ovogodišnjem Sajmu (tiraž od dve hiljade primjeraka je rasprodat), a na štandu na kojem je potpisivala knjige fanovima, bila je nezapamćena gužva.

I pored velikog interesovanja, javnost je prije intrigirala cijena knjige (Zorannah je skuplja od Stivena Kinga, Džordža R.R. Martina), što je na svom Instagramu riješio da objasni njen prijatelj Filip Živojinović, ali i uputi par oštrih riječi novinarima.

“Ponosan sam na svoju najbolju prijateljicu. Naprodavanija knjiga na Sajmu ove godine. Novinarima koji je uporno vrijeđaju i prave od ove knjige nešto što nije, želio bih da poručim da je ovo lajfstajl vodič, kao što se knjiga i zove i da nema potrebe za poređenjem sa raznoraznim svjetskim piscima, jer su teme apsolutno različite. Ne vidim zašto je njen uspjeh toliki trn u oku svima”, napisao je Živojinović.

(Mondo.rs)