Magazin 28.05.2022.

Sjajna atmosfera prvog dana Moto Festa Banjaluka 2022

ČITANJE: 1 minuta

Lijepo vrijeme, dobra atmosfera, sjajni nastupi bendova u večernjem programu, nepregledne kolone dvotočkaša koje su se slijevale u pravcu tvrđave Kastel, koja je je jučer bila epicentar bajkera i ljubitelja motora iz cijelog svijeta, obilježili su prvi dan Moto Festa, Banjaluka 2022.

Program je počeo otvaranjem Moto marketa na kojem se predstavljaju brojni moto brendovi i proizvođači moto opreme.

Potom je uslijedio fantastični stunt show program Matije Podhraškog u kojem su uživali brojni posjetioci.

Večernji sati bili su rezervisani za uzavrelu atmosferu i sjajan muzički program za koji su se pobrinuli bendovi Mortal Kombat, Ritam nereda i Goblini. Veliki broj bajkera i brojni fanovi bendova uživali su u fantastičnoj atmosferi, a pozitivna energija gotovo da je bila opipljiva u svakom dijelu festivalskog prostora.

I drugog festivalskog dana očekuje se sjajan program na tvrđavi Kastel i banjalučkim ulicama. Svakako najveću atrakciju današnjeg dana predstavljaće Moto defile u kojem će i ove godine učestvovati nekoliko hiljada bajkera, koji će se na svojim ljubimcima provozati kroz Banjaluku i još jednom iz našeg grada širom svijeta poslati najljepše fotografije svima onima koji su zaljubljenici u ovaj sport.

Ni danas ne propustite posjetiti Moto market, još egzibicija na stunt show i naravno odličan muzički program za koji su večeras zaduženi Hladno pivo, Orthodox Celts, Atheist Rap i Najda i smakovanje.

(N.S)

Oznake: Moto Fest