Magazin 23.03.2023.

SLAVLJE U PORODICI ĐOKOVIĆ: Novak se veselio uz pjesmu “Jutro je” VIDEO

ČITANJE: 1 minuta

Pravo veselje organizovano je sinoć u porodici Đoković nakon što je slavni teniser postao stric, a snimci se danas dijele na društvenim mrežama.

Novak Đoković postao je stric nakon što je njegov brat Đorđe sa svojom suprugom Saškom Veselinov dobio sina. Par je odlučio novorođenču dati ime Aleksandar.

Kasnije tokom noći organizovano je veselje uz muziku uživo, a na društvenim mrežama podijeljeni su i snimci na kojima se vidi Novak Đoković u opuštenom izdanju.

Novaka je najviše rasplesala pjesma “Jutro je”, popularna narodnjačka numera u izvedbi Nade Topčagić. Podigao je ruke i s tri prsta pjevao.

Inače, ova pjesma omiljena je kod još jednog svjetski slavnog sportiste, fudbalera Zlatana Ibrahimovića na čijem je rođendanu pjevala upravo Nada Topčagić.

Podsjetimo, Saška i Đorđe Đoković vjenčali su se u septembru prošle godine. Ceremonija se održala u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a proslava se nastavila u luksuznom kompleksu u Herceg Novom. Vjenčanju su prisustvovali samo najbliži članovi porodice, prijatelji i kumovi.

Oznake: Novak Đoković