Magazin 18.03.2016.

Šminkom protiv bolova: Pogledajte kako izgleda glamurozan porođaj

ČITANJE: 1 minuta
alaha
Profesionalna šminkerka Alaha Madžid koristila je svoj talenat za uljepšavanje protiv porođajnih bolova. Zahvaljujući glamuroznoj šminki ona je ponijela titulu najljepše porodilje.
Alaha je na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima se šminka neposredno prije rađanja svoje ćerke Sofije Alaje Karimi, zbog čega je postala pravi fenoment. Malo koja žena se u takvoj situaciji odluči na šminku.https://www.instagram.com/p/BCq3FTWHUe5/

– Prije tri nedjelje ležala sam na porodiljskom stolu, šminkala se i čekala da se pojavi moja princeza. Da šminkala sam se dok sam se porađala- rekla je Alaha.

https://www.instagram.com/p/BCq55vUHUTu/

Za vrijeme kontrakcija pravila je pauze i sa šminkanjem nastavljala kada bi prošle. U bolničku torbu je spakovala omiljene kozmetičke preparate kao šminku kako bi bila ful sređena dok svoju princezu donosi na svijet. Alaha tvrdi da je ponijela samo osnovne stvari i da je većinu ostavila kod kuće. Na slikama koje je okačila na Instagram mogu se vidjeti palete šminke, četkice, stalak i ostala prateća oprema.

https://www.instagram.com/p/BC3x3NVHUXq/

Alaha je ovim potezeom skrenula pažnju na sebe, pa tako o njoj bruje svjetski mediji, jer rijetko kojoj budućoj majci bi šminkanje palo na pamet kada krenu kontrakcije.

https://www.instagram.com/p/BDDt9bSnUQH/

(Kurir)