Magazin 22.10.2022.

SNIMAK ZGROZIO LJUDE: Mama 12-godišnju kćerku odvela na bušenje nosa

ČITANJE: 1 minuta

Jedna  mama na TikToku nedavno je izazvala burne reakcije nakon što je na profilu podijelila snimak svoje kćerke koju je odvela na bušenje nosa za njen rođendan. Naime, Sharla redovno dijeli fotografije porodičnog života na internetu, a to uključuje i njenu porodicu. Posljednjim snimkom zaprepastila je mnoge roditelje, koji su je optužili da je nemarna i da se ne brine o dobrobiti svoje kćerke.

S obzirom na to da je i sama ljubitelj pirsinga i tetovaža, za 12. rođendan došao je red i na njenu kćerku. Naime, Sharla ju je odlučila počastiti bušenjem nosa, a snimak je podijelila na TikToku. I dok je bilo pojedinaca koji joj se dive zbog toga što je, kako kažu, moderna i opuštena mama, većina ljudi ipak ju je žestoko osudila.

@sharla105 happy 12th birthday to my daughter ❤️ #12thbirthdaygirl #nosepeircings #birthdaygirl #triggerwarning #needles #fypシ ♬ original sound – sharla105

”Ne, ovo jednostavno nije u redu. Kakva si ti to majka pa djetetu od samo 12 godina dozvoljavaš da stavi pirsing? To nije ni normalno, ali ni zdravo za nju, srami se”, samo je jedan od mnogih negativnih komentara ispod sporne snimke.

Sharla se odmah pokušala odbraniti i objasnila kako za sebe misli da je majka koja radi najbolje što zna za svoje dijete te da je bušenje nosa bilo rođendanska želja njene tinejdžerke, ali objašnjenje nije urodilo plodom.

”Sve dok nije punoljetna, tvoja je glavna obaveza brinuti se o njenoj dobrobiti i zdravlju, a ovo je sve samo ne dobro za nju”, odgovorila joj je jedna od korisnica TikToka, prenosi Index

Oznake: Kćerka, Mama, Pirsing