Magazin 05.04.2016.

Snimljen spot za pjesmu “Ljubav je…”

ČITANJE: 1 minuta
deen
U jedinstvenom i prelijepom ambijentu Starog grada Ostrožca u Cazinu danas je završeno snimanje spota za pjesmu “Ljubav je…”, sa kojom će Dalal, Deen, Jala i Ana Rucner predstaviti BiH u Stockholmu na ovogodišnjem Evrosongu.

Tokom dva dana snimanja vladala je odlična atmosfera među svim članovima tima, a zašto je baš odabran Cazin i lokacija Stari grad Ostrožac, otkrili su Dalal i Deen.

– Moj muž je iz Bihaća, često sam u Krajini. Kada sam prvi put vidjela ovo mjesto znala sam da bih tu voljela snimati spot, posebno kada je ova pjesma u pitanju i mislim da će to biti jedna lijepa promocija za našu zemlju – istakla je Dalal Midhat- Talakić.

Fuad Backović Deen napominje da se radi o jednoj od najljepših lokacija ovog tipa ne samo u BiH, već i u regionu.

– Ovo mjesto krije iza sebe veliku historijsku priču i pozadinu i mislimo da će se veoma dobro uklopiti u našu pjesmu o ljubavi, a isto to želimo predstaviti i evropskoj publici – naglasio je Deen.

Spot za pjesmu “Ljubav je…” snimljen je u tri varijante, i to bh., engleskoj i instrumental, a sve pod rediteljskom palicom Vedada Jašarevića. Premijerno će biti emitovan iduće sedmice u programu BHT1.

(NN)