Magazin 23.10.2022.

SPEKTAKL U ZAGREBU: Saša Matić dvije večeri zaredom napunio Arenu

ČITANJE: 1 minuta

Rasprodati najveću hrvatsku dvoranu dvije večeri zaredom mogu samo rijetki, a to je uspjelo Saši Matiću. U zagrebačkoj Areni održana je druga veče Sašinog koncerta pod nazivom Dva života.

Dugački redovi pred dvoranom

Opet gužve na zagrebačkom Laništu, opet euforija. I juče su se formirali dugački redovi pred dvoranom. Drugi koncert zaredom Saše Matića u Areni Zagreb organizovan je jer se za prvi nije tražila ulaznica više, kako se obično kaže, već hiljade i hiljade njih. Svi su željeli biti dio najavljenog spektakla, koji je Saša Matić priredio svojim obožavateljima u sklopu proslave dvije decenije karijere, piše Indeks.

Milica Todorović i Lexington Band gosti na koncertu

Njegov izlazak na veliku binu zagrebačke Arene popraćen je ovacijama, a Saša Matić uzvratio je nizom svojih velikih hitova poput Kralja izgubljenih stvari do novijeg Ti i ja sa svog zadnjeg albuma Dva života. Nakon što su mu se prve večeri na pozornici pridružile Severina i Milica Pavlović, jučer su s njim zapjevali Lexington Band i Milica Todorović.

40.000 ljudi u dva dana

“Nakon svega mogu samo još jednom zahvaliti svojoj predivnoj publici – činite me najsretnijim čovjekom na svijetu. Energija koja je obje večeri nastala u dvorani bila je jednostavno nevjerojatna, gotovo opipljiva. Podijelili smo neke nezaboravne trenutke jer sreća se uvijek više osjeti, a tuga lakše preboli kada se podijeli. Iz Zagreba nosim uspomene za cijeli život”, rekao je Saša Matić.

Za oba koncerta ukupno je prodato oko 40.000 ulaznica.

(N.S)

Oznake: Saša Matić