Sport 10.02.2017.

Stanišić donirao “Iskri” svoju nagradu

ČITANJE: 1 minuta

Član Džudo kluba Banjaluka Danilo Stanišić proglašen je za najtalentovanijeg sportistu Banjaluke za 2016. godinu. Ovaj mladi sportista je u međuvremenu pokazao da je i veliki humanista. Nagradu mu je uručio Željko Panić, najbolji sportista grada na Vrbasu za 2002. godinu. Stanišić je nakon toga novčani iznos od 800 maraka odlučio da donira Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra”.

Za ovaj humani gest ovaj mladić dodatno je nagrađen dugotrajnim apaluzom svih prisutnih u Sportskoj dvorani “Borik” u kojoj je održan 15. Izbor najboljih sportista Banjaluke.

– Ništa neobično nisam uradio. Kada sam saznao da ću biti najbolji mladi sportista odmah sam znao kome da dodijelim novčanu nagradu. Iskreno se nadam se da će ona koliko-toliko pomoći Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” – pomalo skromno je izjavio Danilo Stanišić, supertalentovani džudista Banjaluke.

Danilo Stanišić imao je više nego uspješnu 2016. godinu i radi toga je izabran za najtalentovanijeg mladog sportistu.

– Ponosan sam na ovo priznanje, jer je konkurencija bila dosta jaka. Želio bih da se zahvalim žiriju, a sa svoje strane sve ću učiniti da opravdam ovo laskavo priznanje. I u ovoj kalendarskoj godini očekuje me dosta jakih takmičenja i vjerujem da ću i dalje postizati dobre rezultate – dodao je mladi džudista Banjaluke.

(srpskacafe.com)