Vijesti 07.01.2021.

Stanivuković: Stiže mi mnogo poruka od djevojaka

ČITANJE: 1 minuta

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izjavio je za nova.rs da dobija dosta poruka od djevojaka, ali i da bi htio da pliva za Bogojavljenski krst u Banjaluci.

„Kako se ono kaže ’Jesam zauzet, ali nisam oduzet’“, rekao je Stanivuković.

„Stiže mi mnogo poruka od djevojaka, ne krijem to, i uvijek na njih odgovorim. Ja sam lijepo vaspitan i kulturan, a i ne valja da čovjek bude nepristupačan. Dosad nisam znao, ma nisam mogao ni da sanjam, koliko devojke zanimaju problemi kanalizacije, vodovoda i puteva. Brinu gdje nema rasvjete i zainteresovane su za probleme lokalne zajednice. Sve ću ja to riješiti jedno po jedno, naravno. Mogu Vam reći da djevojke iz Banjaluke nikad kao sada nisu bile više uključene u lokalne probleme“, ističe gradonačelnik Banjaluke.

Prvi čovjek grada planira da pliva za Bogojavljenski krst 19.januara u Banjaluci.

„Za plivanje za Bogojavljenski krst izvlači se 33 plivača. Nadam se da ću ove godine i ja biti izvučen. Želja mi je da plivam za Bogojavljenje. Uvijek je gradonačelnik bio u tom protokolu, a ja neću da budem u protokolu, želim da učestvujem. Isto tako kad budu maratoni, neću da presjecam vrpce, nego da trčim. Inače redovno treniram. I trener mi je rekao da se poslije treninga uvijek istuširam hladnom vodom, da se tako navikavam i pripremim za plivanje za krst“, kaže Stanivuković za nova.rs.

(nova.rs)