Vijesti 05.03.2016.

Sumnjiva smrt: Tijelo Ekrema Jevrića na obdukciji?

ČITANJE: 1 minuta
ekrem
Ekrem Jevrić preminuo je u 56. godini u Njujorku, a porodica je planirala sahranu u subotu, 5. marta, ali je u međuvremenu naložena obdukcija tijela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Gospode.

U Ali-pašinoj džamiji u Njujorku na hiljade ljudi izrazilo saučešće porodici Ekrema Jevrića, koji je preminuo u ranim jutarnjim satima ispred svoje kuće u Jankersu.

Podsjetimo, Ekrem je prije nekoliko mjeseci imao komplikovanu operaciju zbog zakrčenja krvnih sudova. Na stomaku je imao tri hirurška reza. Ipak, kako je tada rekao, osjećao se dobro i vjerovao je da će se što prije oporaviti.

U petak, oko pet sati, krenuo je na posao, a prethodno je u kući sa suprugom Igbalom popio kafu. Međutim, kasnije ga je u automobilu ispred kuće pronašao sin. Odmah je pozvana hitna pomoć, ali za Gospodu nije bilo spasa.

-U pet je jutros krenuo na posao. Ušao je u automobil i tu je umro. Nije ni upalio automobil. Ne mogu da vjerujem da smo ostali bez Ekrema- kazala  je kroz plač njegova supruga Igbala.

Porodica Jevrić je planirala sahranu u subotu, 5.mart, ali je u međuvremenu naložena obdukcija tijela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Ekrema Jevrića.

Sahrana će se održati u nedelju.

(Kurir)