Biznis 03.11.2015.

Super Net – neograničeni internet već od 1 KM

ČITANJE: 1 minuta
MTEL
Uz najnovije m:tel Super Net opcije za mobilni internet više nećeš propusti ni jedan lajk na fejsbuku,  a tvoji najmiliji biće srećni što ćeš moći koristiti skype u pokretu u trenucima kada niste skupa.  Budi stalno onlajn i dostupan za neograničenu internet komunikaciju.

Čekaš da ti na vajberu iskoči porukica od osobe o kojoj maštaš danima, a baš u presudnom trenutku ostaneš bez neta? Da se takve stvari ne bi desile odaberi jednu od Super Net tarifnih opcija i uživaj u neograničenom internetu već od 1 KM.

Uz tarifnu opciju Super Net No Limit po cijeni od 1 KM (bez PDV-a) m:tel ti omogućava uživanje u neograničenom mobilnom internetu  po maksimalnoj brzini u trajanju od 24 sata.

Pored ove možeš odabrati i Super Net opciju od 500 MB  po cijeni od  5 KM (bez PDV-a) koja vrijedi  7 dana ili opciju od 2 GB po cijeni od 10 KM (bez PDV-a) uz koju ćeš imati internet na svom mobilnom uređaju čak 30 dana.

Super Net tarifne opcije dostupne su svim Frend, Kombinuj i korisnicima m:tel tarife Moji najbliži.

Pozovi servis Moj meni *100#  i izaberi svoju omiljenu Super Net opciju za internet komunikaciju ili besplatno pozovi 066 10 10 10 i pitaj sve što te dodatno zanima.

Za još više detalja posjeti www.frend.mtel.ba.

(PR)