Super Net – neograničeni internet već od 1 KM

MTEL
Uz najnovije m:tel Super Net opcije za mobilni internet više nećeš propusti ni jedan lajk na fejsbuku,  a tvoji najmiliji biće srećni što ćeš moći koristiti skype u pokretu u trenucima kada niste skupa.  Budi stalno onlajn i dostupan za neograničenu internet komunikaciju.

Čekaš da ti na vajberu iskoči porukica od osobe o kojoj maštaš danima, a baš u presudnom trenutku ostaneš bez neta? Da se takve stvari ne bi desile odaberi jednu od Super Net tarifnih opcija i uživaj u neograničenom internetu već od 1 KM.

Uz tarifnu opciju Super Net No Limit po cijeni od 1 KM (bez PDV-a) m:tel ti omogućava uživanje u neograničenom mobilnom internetu  po maksimalnoj brzini u trajanju od 24 sata.

Pored ove možeš odabrati i Super Net opciju od 500 MB  po cijeni od  5 KM (bez PDV-a) koja vrijedi  7 dana ili opciju od 2 GB po cijeni od 10 KM (bez PDV-a) uz koju ćeš imati internet na svom mobilnom uređaju čak 30 dana.

Super Net tarifne opcije dostupne su svim Frend, Kombinuj i korisnicima m:tel tarife Moji najbliži.

Pozovi servis Moj meni *100#  i izaberi svoju omiljenu Super Net opciju za internet komunikaciju ili besplatno pozovi 066 10 10 10 i pitaj sve što te dodatno zanima.

Za još više detalja posjeti www.frend.mtel.ba.

(PR)

 

VIŠKOVIĆ: Što prije početi realizaciju značajnih projekata

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković očekuje da će do kraja godine razgovarati sa premijerom Federacije BiH i predsjedavajućim Savjeta ministara o značajnim projektima, jer je trenutno blokirano više od milijardu KM predviđenih za njihovu realizaciju.

GRMUŠA (PDP): Nova vlast na nivou BiH čestitaće građanima Novu godinu povećanjem PDV-a

Iz ekspozea kandidata za predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije vidljivo je da postoje ozbiljne razlike između onoga što on planira da radi sa Savjetom ministara BiH i onoga što su u javnosti u proteklim godinama govorili visoki funkcioneri SNSD i Republike Srpske – izjavio je generalni sekretar PDP-Milko Grmuša. Grmuša je naveo da su u

VIŠKOVIĆEVA OČEKIVANJA OD SAVJETA MINISTARA: Što prije odblokirati značajne projekte

Prdsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković očekuje da će do kraja godine razgovarati sa premijerom Federacije BiH (FBiH) i predsjedavajućim Savjeta ministara o značajnim projektima, jer je trenutno blokirano više od milijardu KM predviđenih za njihovu realizaciju.  – Očekujem mnogo od formiranja novog saziva Savjeta ministara i Vlade FBiH, jer zajedno imamo mnogo posla da

AMBICIJE: Fudbaleri Borca žele da pobjedom nad Slobodom završe jesenji dio sezone

Sa tri boda pred domaćim navijačima zatvoriti fudbalsku jesen, želja je svih u FK Borac. “Crveno-plavi” bi pobjedom proljeće dočekali na trećem mjestu, gdje se trenutno nalaze iza sarajevskih vječitih rivala. Da nam je neko prije početka sezone ponudio ovakav ishod, objeručke bi ga prihvatili, kaže napadač Borca Saša Kajkut. “Moramo biti svjesni da smo

“DVOSMJERNA ULICA”: Eminentni hirurzi iz Rusije u radnoj posjeti UKC RS

Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske Vlado Đajić rekao je da je radna posjeta eminentnih ruskih hirurga Malhaza Cikoridze i Aleksandra Semjenova iz Sankt Peterburga UKC-u nastavak saradnje sa ljekarima iz tog grada koju je pokrenuo srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik. Đajić je istakao da će ljekari iz UKC-a uzvratiti posjetu već