Vijesti 18.06.2021.

“Sve je laž”: Vlasnik ćevabdžini­ce “Kod Mu­je” u Ba­nja­lu­ci poslao jasnu poruku

ČITANJE: 1 minuta

Poštovani prijatelji, rodbino, gosti, želim ovim putem da vam se obratim i kažem da su informacije koje su juče objavljene putem portala – LAŽNE.

Odmah sam angažovao advokata i tvrdim vam da će sve lažne informacije biti demantovane, sudskim putem, a portal koji ih je objavio će odgovarati za klevetu!

Poručio je ovo putem Fejsbuka Amir S, vlasnik ćevabdžini­ce “Kod Mu­je” u Ba­njoj Luci.

On je reagovao na informaciju da je protiv njega po­dne­sen iz­vje­štaj tužilaš­tvu zbog su­mnje da je kri­vičnim dje­li­ma pri­ba­vio imo­vin­sku ko­rist od oko 41.660 KM, a UIO BiH ošte­tio za oko 86.800 KM.

“Sudske troškove ću uplatiti na račun Mozaik prijateljstva, Crvenog krsta i Merhameta! Zaista ne znam ko je i zbog kojeg cilja o meni izmislio neistine, ali neka to bude njihov obraz. Ja znam da časno i pošteno radim, boreći se u ovom gradu! To su pokazali i izvještaji inspekcija koje su vršile kontrolu u mom objektu. Stoga, obraćam vam se čistog obraza!

Pozivam vas da i dalje uživate u Mujinom ćevapu, a portalima da objavljuju provjerene i istinite informacije, umjesto što se služe lažima! Vaš Amir”, napisao je on.

(E.M)