Magazin 17.06.2024.

Svi koji kupe trodnevnu ulaznicu za Freshwave imaju besplatan boravak u kampu

ČITANJE: 1 minuta

Za sve koji kupe trodnevnu festivalsku ulaznicu za ovogodišnje izdanje Freshwave festivala namijenjena je mogućnost potpuno besplatnog boravka u festivalskom kampu.

“Povodom novog izdanja Freshwave festivala, koji će ovog ljeta od 1. do 3. avgusta biti održan na banjalučkoj tvrđavi Kastel, spremili smo mnogo zanimljivih sadržaja u festivalskom kampu – mjestu vrhunske zabave za sve koji se odluče da urone u maksimalno festivalsko iskustvo”, navode organizatori.

Kako navode, smješten uz bedeme tvrđave Kastel, na lijevoj obali rijeke Vrbas, festivalski kamp će, osim kompletne infrastrukture, gastro-ponude, bara, DJ stagea i debele hladovine ispod krošnji višegodišnjih vrba i platana, posjetiocima ponuditi i sadržaje na rijeci, poput raftinga ili vožnje autohtonim i jedinstvenim, tradicionalnim dajak čamcem.

Kako biste na vrijeme obezbijedili mjesto u festivalskom kampu, potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na zvaničnom sajtu festivala freshwavefestival.com ili putem OVOG LINKA.

“Festivalski kampovi su mjesta za potpuno uživanje u festivalskoj atmosferi, mjesta za stvaranje konekcija među ljudima od kojih neka potraju za čitav život, mjesta koja su epicentar najboljih festivalskih sadržaja, a ovog ljeta od 31. jula do 4. avgusta sve to i mnogo više nudi i kamp Freshwave festivala”, pojašnjavaju organizatori.

Obezbjedite se na vrijeme festivalskim ulaznicama, koje su sad u prodaji po promo-cijeni od 75 KM za trodnevne i 120 KM za trodnevne VIP ulaznice. Ove festivalske ulaznice dostupne su putem ticket servisa kupikartu.ba

Predstojećeg vikenda je FW PIKNIK, na kojem vas očekuju: Jan Frost, Machado, Stefan Ivanković, Ivan Z, Luka Čikić Mladen Tomić, Nikola Vemić, Nebs Jack i glavna zvijezda ovogodišnjeg Piknika William Djoko! Freshwave Piknik će se održati u subotu 22. juna u kampu Vrbas u Banjaluci.