Magazin 24.05.2021.

SVI PRIJAVLJENI ĆE BITI POZVANI: “Bosonoga” otvorila stalni konkurs za statiste

ČITANJE: 1 minuta

Produkcijska kuća „Bosonoga“ iz Banjaluke otvorila je stalni konkurs za statiste.

Prijaviti se mogu svi od 1 do 101 godine, koji vole kameru (a kamera često voli i vas). Potrebno je samo da posjetite link.

Iz Bosonoge najavljuju nove uzbudljive projekte, a veliku pažnju javnosti do sada su privukli uspješnim TV i filmskim ostvarenjima, ali i reklamnim sadržajem visokog produkcijskog nivoa, prenosi Srpskainfo.

Prijava za statiste je vrlo jednostavna i otvorena za sve. Svi prijavljeni će biti pozvani na kasting, profesionalno fotografisani i intervjuisani.

Ističu da su dobrodošli i svi sa različitim talentima, vještinama, znanjima, sposobnostima i hobijima. Ne postoje nikakvi uslovi, niti ograničenja, potrebna je jedino želja da se pojavite u nekom od budućih projekata. Prijave možete slati i u ime svojih baka i deka, ali i najmlađih.

– Angažman statista nije zahtjevan, a ovo je svima prilika da ostvare svoju prvu ulogu i upoznaju se s dešavanjima iza kamere, što često zna biti i povod da se neko okuša i u glumačkim vodama – ističu iz Produkcije.

Bosonoga produkcija osnovana je 2009. godine i od tada ostavlja svoj kreativni trag kroz brojne produkcijske projekte, među kojima je prije svega filmski i serijski program. Tim čine profesionalci koji su sposobni da svoje znanje, ljubav i strast pretoče u različit medijski i umjetnički sadržaj. Ističu se i po saradnjama sa velikim zvijezdama regionalnog glumišta, a njihovi projekti poput serija „Meso“, „Kosti“, „Hotel Balkan“ privukli su veliku pažnju regiona.

(SB)

Oznake: Bosonoga