Vijesti 09.10.2020.

Talić skupštinsku salu ustupio malim glumcima

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić ustupio je danas skupštinsku salu i govornicu najmlađim sugrađanima, odakle su članovi banjalučkog Dječijeg studija glume “Roda” poručili “Srećan ćeš biti svijete kad usrećiš dijete”.

Svečanom sjednicom Skupštine predsjedavao je dječak Nikša Dekić, kojeg su mali glumci izabrali prije tri godine, kada ih je prvi put ugostio Talić, saopšteno je iz gradskog parlamenta Banjaluka.

“Kada sam došao na mjesto predsjednika Skupštine grada prvo sam ugostio djecu, upravo članove Dječijeg studija `Roda`, tako da smo već tri godine drugari i srećan sam kad vidim vedra lica ove talentovane djece”, rekao je Talić.

Talić je naveo da sa velikim zanimanjem prati rad ovog dječijeg studija glume, koji predvodi glumica i lutkarka Nena Rodić.

“Mislim da je veoma značajno što ona svoje glumačko znanje prenosi na najmlađe. Više puta sam ih posjećivao, dolazio na njihove nastupe i to je uvijek poseban doživljaj”, istakao je Talić.

Rodićeva je Taliću zahvalila za podršku i istakla da je on prijatelj “Rode” i sve djece grada Banjaluka.

“Velika je radost kad dođemo u Skupštinu grada i govorimo stihove. Uvijek smo ganuti pažnjom i ljubavlju koju nam Talić i njegovi saradnici iskažu. Skupštinsku salu pretvorili smo u scenu i ovdje se osjećamo kao na svom terenu, a to nam mnogo znači”, rekla je Rodićeva.

Djeca iz studija “Roda” poklonila su Taliću čestitku koju su sama napravila, a on je njih obradovao slatkišima.

(Srna)

Oznake: Zoran Talić