Magazin 14.12.2015.

Tinejdž senzacija: Džastin Biber dolazi u Zagreb?

ČITANJE: 1 minuta
Dzastin Biber
zagreb se sprema za pravu koncertnu poslasticu.

Uskoro u hrvatsku metropolu stiže osoba koja je obilježila proteklu deceniju milionskim tiražima albuma i muzička senzacija koju prati vojska obožavatelja s kojom uglas pjeva stihove hitova na rasprodanim koncertima, zvijezda koja obara sve rekorde u broju obožavatelja i na društvenim mrežama, najavljeno je iz xoxo agencije.

Zasad nije poznat ni datum ni mjesto održavanja koncerta, ali pretpostavlja se da će se koncert održati u zagrebačkoj Areni s obzirom na to da će koncertni spektakl na pres konferenciji predstaviti direktor Arene Zagreb Sretan Šarić, piše Večernji list.

Osim njega, na presici će biti i jedan od organizatora Joe Bašić, direktor Eventima Damir Vranić te muzički kritičar Hrvoje Horvat.

Nezvanično, riječ o mladom pjevaču Džastinu, koji sljedeće godine ima planiranu evropsku turneju. Ali, nikakve službene potvrde zasad još nema, više informacija biće poznato na pres konferenciji koja je zakazana za srijedu. Pretpostavlja se da će Biber u Zagreb stići u jesen 2016. s obzirom na to da tada već ima zakazan evropski dio turneje.

(Pogled.ba)