Magazin 21.10.2015.

Tri očigledna znaka da ne želi da ti bude dečko

ČITANJE: 2 minute
par-ljubav
Muka ti je više od čekanja da vaša veza postane ono što želite, a to nikako da se desi? Ovo su tri očigledna znaka zbog kojih bi trebalo dobro da razmisliš o tome da li je vrijedan truda, ili ne.

Možda ne gubiš nadu, ali gubiš strpljenje – normalni su znaci da morate brzo da reagujete i prelomite u kojem ćeš pravcu nastaviti vezu i da li uopšte želiš da je nastaviš.

On nije vaš dečko samo zato što ste brzo spavali sa njim

Možda zvuči staromodno, ali većina muškaraca će, nezavisno od toga koliko si sjajna, izgubiti interesovanje, ako prerano spavaš sa njim. Ne postoji momenat ili naučni znak za tako nešto, ali seks je veliki motivator za muškarca. Ipak, ako si odlučna da imaš odnos sa njim prije nego što ti se u potpunosti posveti, tvoja seksualnost postaje vaša osobina. Na nesreću, seks nije posebno oružje, jer on može da spava sa više žena i možda to već čini.

Najbolje je izbjegavati upražnjavanje seksa prije nego što ti se emotivno posveti kako bi tvoje ostale osobine dobile na značaju.

Tako će vidjeti još nešto osim fizičke privlačnosti, a ako samo želi seks, vjerovatno će ti to reći ili će početi da te izbjegava.

On ne želi da ti bude dečko ako se nikada ne uklapaš u njegove planove

Dečko koji želi da mu budeš djevojka takođe želi i da budeš dio njegovog života. Ako znaš šta mu se dešava u životu samo kada ste zajedno, a nemaš pojma gdje je kada ste odvojeni, on nema prevelikih interesovanja. Neke žene ne vjeruju da to tako treba da izgleda, ali je upravo to poenta veze sa nekim.
Dečko koji želi da sa tobom podijeli planove je zainteresovan. On želi da zna da tebe niko ne interesuje i da niko ne može da te “preotme” i učiniće sve da budete više zajedno.

On ne želi da vam bude momak ako vas ne “juri”

Postoji razlika između trčanja za nekim i “jurenja”. Možete trčati za nečim samo ako bježi od vas. Ako momak pokaže interesovanje, on ćete “juriti” kako bi ti pokazao da je zainteresovan za vezu. Zvaće te na dnevnoj bazi, praviće planove da provede vrijeme sa tobom i stalno će ti stavljati do znanja da mu je stalo.
Ukoliko primjetiš da nije tako, vrijeme je da razmisliš o tome da okreneš novu stranicu i počneš novi život bez njega. Tako je lakše i za vas i za njega jer ćete na vrijeme prekinuti i izbjeći ozbiljne probleme koji se kasnije mogu pojaviti.

(24sata.rs)