Magazin 10.02.2016.

U 56. godini se skinula u bikini i završila na naslovnoj strani

ČITANJE: 1 minuta
grifin
Početkom svake godine, američki časopis “Sports Illustrated” izdaje broj posvećen kupaćim kostimima.

Kako čitaoci ovog lista ne bi svake godine gledali maltene iste stranice – zategnute i vitke djevojke, sa savršenim, preplanulim tijelima, čelnici magazina odlučili su da naprave bum sa izdanjem u 2016.

Naime, ove godine časopis će ponijeti naziv “Kupaći za svakoga” (Swimsuits for all), a u njemu će se naći najrazličitiji modeli.

Međutim, ona koja je već izazvala najveće interesovanje jeste 56-godišnji model Nikola Grifin!

Riječ je o najstarijoj ženi koja se ikada našla na u magazinu Sports Illustrated, a iza nje je bogata karijera modela.

I pored slave i uspješne karijere kojom može da se ponosi, Nikola je svjesna da je vrijeme nezaustavljivo i da sve prolazi.

Zato se ona ne stidi da javno pokaže sedu kosu, kožu kakva u tim godinama prosto mora da bude i tijelo koje se neizbježno mijenja, ali ipak i dalje izgleda prelijepo.

Od kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja će se naći u posebnom izdanju slavnog magazina, lajkovi i komentari sa rečima hvale ne prestaju da pljušte sa svih strana.

– Imam 56 godina i i dalje sam seksi u kupaćem! Nikad nije kasno za bikini- napisala je Nikola uz fotografiju i poručila svim ženama da nema razloga da se stide, ni svog tijela, ni svojih godina.

Ovaj potez čelnika sportskog lista definitivno je pun pogodak, jer su žene iz cijelog svijeta oduševljene predstavom pravog ženskog tijela na kraju šeste decenije života, koje izgleda sasvim prirodno i normalno, bez nametanja nerealnih standarda ljepote.

https://www.instagram.com/p/BBkrRvzSf35/

(B92)