Magazin 22.11.2021.

U drugoj sezoni “Južnog vetra” glumiće i Vilijem Boldvin, pregovara se sa Monikom Beluči

ČITANJE: 2 minute

Glumac Miloš Biković i redatelj Miloš Avramović su na društvenim mrežama objavili da će u drugoj sezoni Južnog vjetra glumiti i William Baldwin.

“Službeno! Serija Južni vjetar – Sezona 2”, napisao je Miloš Avramović u objavi na Instagramu i podijelio fotografiju na kojoj se nalaze Michael Madsen i William Baldwin.

Istu je fotografiju na Instagram priči i Twitteru podijelio i glumac Miloš Biković.

“Izuzetno mi je drago što će William Baldwin i Michael Madsen biti dio serije Južni vjetar. Ovo je prvi put poslije mnogo godina da tako velike i poznate holivudske zvijezde sudjeluju u nekom srpskom projektu. Suradnja s njima je prvi korak u tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svjetske zvijezde”, rekao je Avramović za medije, prenosi Klix.ba.

U razgovoru je otkrio da će ova dva glumca biti američki agenti.

“Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da u Srbiju dođu na proljeće ili početkom ljeta i cijelo vrijeme snimaju ovdje, najviše u Beogradu. William i Michael su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe”, istaknuo je redatelj.

Uz Madsena i Baldwina, navodno bi i glumica Monica Bellucci trebala potpisati ugovor.

“S Monicom pregovaramo i bilo bi super da i ona bude dio tima. Mnogo se toga mora uskladiti, poput termina našeg snimanja i njezinih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji”, dodao je Avramović.

Podsjećamo, prije svega nekoliko dana stigla je službena potvrda da će se ekipi Južnog vjetra pridružiti holivudski glumac Michael Madsen.

(SB)