Vijesti 09.11.2015.

U Poslovnoj zoni u Ramićima investitori uvedeni u posjed

ČITANJE: 1 minuta
ramici
Sedam investitora, koji su putem javne licitacije kupili parcele u okviru Poslovne zone “Ramići – Banjaluka”, uvedeni su u posjed prošle sedmice, potvrdili su u Odsjeku za lokalni ekonomski razvoj.

-Primopredaji na terenu u Poslovnoj zoni Ramići prisustvovali su predstavnici grada Banjaluka, komisija imenovana od strane gradonačelnika Banjaluke i sedam novih investitora, vlasnika firmi čija su proširenja planirana na ovim parcelama.  Ovim korakom, vlasnici parcela, tj. investitori u Poslovnoj zoni, stekli su uslove za preduzimanje daljih aktivnosti na izradi potrebne tehničke dokumentacije za pribavljanje građevinskih dozvola za izgradnju poslovnih objekata planiranih u ovoj zoni – kazali su u ovom Odsjeku.

Podsjećamo da su početkom oktobra potpisani ugovori o kupoprodaji zemljišta u kompleksu Poslovne zone “Ramići – Banjaluka”, a radi izgradnje proizvodnih pogona.

Ugovori su potpisani sa sedam investitora, a riječ je o banjalučkim preduzećima: “Modul”, “Tehnomerkur”, “Telding”, “Madako”, “Nora plast”, “Sepl” i “Elas metalekspert”.

Ukupna vrijednost ugovora iznosi 789.000 KM.