Magazin 18.03.2016.

U samo godinu od žgoljavca do mišića!

ČITANJE: 1 minuta
misici
Muškarac koji je fotografiju svoje transformacije postavio na Reddit pokazao je kako želja i volja u kombinaciji s puno truda moraju polučiti rezultate.

Nakon što se iz rodne Norveške preselio na 18 mjeseci u Veliku Britaniju, ovaj je momak odlučio drastično transformirati svoj izgled.

Na početku je imao tek 62 kilograma i pomalo štreberski look koji sliči na onaj likova iz Harry Pottera, a kako je otkrio da mu je novo mjesto stanovanja odmah kraj teretane – prepreka i izgovora više nije bilo.

Njegova promjena je svakako zadivljujuća te sada izgleda barem kao profesionalni hrvač. Sada teži 85 kilograma, a vježbao je svakodnevno te je uspio potpuno “isklesati” svoje tijelo u godinu i po.

Od dodata prehrani uzimao je razne oblike proteinskih shakeova, a niti jedan od njih dulje od dva tjedna u komadu, jer mu se shakeovi baš i ne sviđaju, prenosi 24sata.hr.

Od dodataka koje uzima svakodnevno te će ih i dalje nastaviti uzimati izdvaja kreatin (3 grama), multivitamine te riblje ulje. Jeo je prehranu bogatu proteinima, voćem i povrćem, s vrlo malo ugljikohidrata. Svake noći je spavao osam sati, a kako se zbog posla ustajao u 5.45 ujutro, išao je spavati svaku večer u 21.45. Suzdržavao se i od alkohola, iako je povremeno znao popiti kriglu piva s prijateljima. Kaže kako sada većinom pije vodu te mu je alkohol postao manje fin jer se odvikao od njega.

(Avaz)