Politika 06.05.2021.

Ujedinjena Srpska: Mirni razlaz neophodan zbog naše sigurnosti i budućnosti

ČITANJE: 1 minuta

Iz Ujedinjene Srpske oglasili su se povodom stava Igora Crnatka o odgađanju rasprave o mirnom razdruživanju navodeći da je mirni razlaz je neophodan zbog naše sigurnosti i budućnosti, a ne zbog mržnje prema drugima.

“Oni koji su u prošlosti imali šanse da ostvare mirni razlaz ali zbog svog podaničkog odnosa prema Federaciji BiH i svog ličnog komfora to nisu uradili, danas nemaju pravo da se oglašavaju. Srpski narod je slobodarski narod i nikada nije volio kukavice koje uvijek nađu iza nekoga/nečega da se sakriju. Ko god na političkoj sceni nema energiju i viziju budućnosti za dobrobit naše djece, bilo da je pozicija ili opozicija, bilo bi pošteno da se sam udalji iz političkog života”, rekao je zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Siniša Vidović.

Vidović dodaje da stavovima kao što je Crnadkov, upakovanim, mlakim i konfuzanim, samo oduzimaju vrijeme i prostor onima koji hoće svoju energiju i sposobnosti da stave na raspolaganje narodu Republike Srpske.

“San svakog Srbina je mirni razlaz. Da skinemo okove i kamen spoticanja, koji je Bosna i Hercegovina Republici Srpskoj, kako u ekonomskom tako i u svakom drugom pogledu”, zaključuje Vidović.

(E.M)