Magazin 28.11.2021.

UKLJUČIO SE TELEFONOM: Žestoka rasprava Halida Muslimovića i Sonje Bašić u TV emisiji

ČITANJE: 1 minuta

Pjevač Halid Muslimović uključio se uživo u “Novo jutro” na telviziji Pink i odgovorio na optužbe bivše ljubavnice Sonje Bašić.

Sonja je iznijela niz šokantnih optužbi na pjevačev račun, a istakla je da joj, kako ona tvrdi, duguje oko 80.000 evra, nakon čega je Halid iznio svoju verziju priče, prenosi telegraf.rs.

“Gospođa sve od riječi do riječi laže. Gospođa je natempirala i na sve načine pokušavala da dođe do nekih ljekarskih nalaza, kako bih ja bio u zatvoru. Ona bi sama sebi bi slomila ruku, samo da mene to uništi. Ona nema gdje otići nakon svega ovoga, samo u Australiju da pobjegne, ona zloupotrebljava i vas i mene”, rekao je Halid.

“Gospođa je prije par dana mene zamolila da je oženim, da prekine sve te sudove, onda je tražila od mene da od nekih kamataša u Banjaluci uzmem pare za nju. Ta dotična gospođa iz Beča, koju je uključila, mi duguje 12 hiljada evra, ona je otuđila moja dva auta, a sa gospođom Bašić ćemo završiti na tom sudu”, ispričao je on.

“Dokazano je da sam čist u svim svojim poslovima i u svemu, to vam mogu proslijediti. Ona voli da se pojavljuje na televiziji, ne znam šta još mogu da kažem. Sve je laž i ne treba mješati porodice u ovo! Imam materijalne dokaze, kad se sud završi sve će biti dostupno, nikakav problem, samo prije toga nemojte biti sudija”, rekao je Halid.

(SB)