Magazin 11.12.2015.

Upoznala si savršenog muškarca i udala se, ali život ti nije bajka?

ČITANJE: 2 minute
Udaja
Vrlo lako vaša lična bajka može da se pretvori u košmar. Koliko žena poznajte da žive upravo ovakav život.

Da li ste upoznali šarmantnog muškarca? Upravo je tu pred vama!

U prvi mah vas baš i nije očarao! Ali, kako vrijeme prolazi, svojom neposrednošću, sve više vam se uvlači pod kožu.

Na kraju dolazite do zaključka da je on taj koga ste čekali cijelog života. Pun humora, šarmer velikog stila, obrazovan, talentovan, omiljen u društvu, a gleda samo vas i voli samo vas.

Nježan, pun razumjevanja, vrijedan… Riješili ste da započnete zajednički život!

Ubrzo spoznajete i drugu stranu njegove prirode. Ne ide mu na poslu sve po planu, o tome nerado govori. Postaje čangrizav, naporan. Povlači se u sebe, ne želi da priča o problemima koji ga muče pravdajući se da ne želi i time da vas opterećuje.

Sve važne odluke prepušta vama. Polako preuzimate većinu obaveza u kući, oko djece.

Ostaje bez posla, pada u depresiju i prepušta joj se, nemajući snage da se isčupa. Šta bi sa onim snažnim muškarcem koga ste upoznali?

U svemu nalazi zamjerku, traži “dlaku u jajetu“. Nezadovoljan, nikada nasmijan, ni traga od onog zavodljivog muškarca, koji vas je toliko opčinio. Ali prisutna je njegova beskrajna sujeta, dokazivanje i potreba da pokaže kako se razumije u svaku problematiku.

Postaje lijen, bijesan je kada mu napomenete da nešto treba da završi. Od savršenog domaćina ni traga, ni glasa!

I dalje rado pomaže prijateljima i rado se viđa sa njima. Primjetili ste još jednu bitnu stvar – a to je da vješto izbjegava odgovore, ako mu se ne svidi vaše pitanje.

Uhvatili ste ga bezbroj puta u laži – izgubili povjerenje!

Pitate se gdje su vam bile oči i kako ste mogli toliko pogriješiti? Ali na žalost niste jedine. Život nije bajka i ovakvu priču možete vidjeti u životu vaše majke, komšinice pa na kraju krajeva i na ličnom primjeru.

(B92)