Politika 28.06.2016.

Utvrđena lista DNS-a: Lomila se koplja između Balabana i Bosančića!

ČITANJE: 1 minuta

Na sinoćnjoj sjednici banjalučkog DNS-a usvojena je lista sa kojom će ova stranka nastupiti na predstojećim izborima, a nosilac liste je predsjednik Skupštine Grada Budimir Balaban, saznaje banjaluka.net!

Za prvu poziciju na listi Balaban je imao žestokog protivnika u vidu odbornika u banjalučkoj Skupštini Borana Bosančića. Između njih su se „lomila koplja“ za ovu poziciju, koju je u finišu osvojio Balaban, a Bosančić morao zadovoljiti trećim mjestom, odmah poslije direktora Zavoda za medicinu rada Mire Popović.

– Od čitave liste sporan je samo direktor Instituta za građevinarstvo Slobodan Stanarević, jer unutar odbora postoji veliki otpor kada je on u pitanju i njegovo ime na izbornoj listi – kaže za banjaluka.net odlično obavješteni izvor iz ove stranke.

Sadašnji odbornici Nenad Šibarević i Braco Plavšić našli su se na 4., odnosno 12. mjestu izborne liste DNS-a. Direktor preduzeća koje upravlja regionalnom deponijom “Depot” Novo Grujić zauzeo je desetu poziciju, a direktor Centra za socijalni rad Vera Sladojević poziciju ispod.

Jedan od izvršnih direktora “Pošta Srpske” Milenko Vučeta je na 15. mjestu, službenik Ministarstva saobraćaja i veza RS Dragana Beslać na petom, pedijatar Miroslav Gajić na 27., profesor u muzičkoj školi Aleksandar Rađenović na 20., direktor marketinga “Nezavisnih novina” Dijana Radić na 16., Danijel Dojčinović na 6., Mihajlo Travar 30. itd.

(banjaluka.net)