Magazin 21.03.2023.

VEČE LJUBAVI I SJAJNOG PROGRAMA: Donatorska revija “Srpska svadba” krajem marta u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

– Modna revija poklon je svima koji su vjerovali u nas, jer smo od projekta postali fondacija. Pripremamo veče prepuno ljubavi, divne muzike i sjajnog programa, poručila je Gorica Dodik, jedan od organizatora donatorske modne revije, koja će biti održana 29. marta u Banskom dvoru u Banjaluci.

U pitanju je kolekcija za vjenčanje, te događaj ima simboličan naziv “Srpska svadba”.

“Sve kreacije koje smo dobili na poklon, svečane haljine i odijela, biće donirane JU Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja ‘Rada Vranješević’ Banjaluka i JU ‘Srednjoškolski dom’ Banjaluka, vrijedoj i zlatnoj djeci koju želimo da obradujemo i olakšamo im pripremu za matursko veče, dok će vjenčanice biti uručene Gradu Banjaluka za predivnu manifestaciju kolektivnog vjenčanja”, dodala je Dodikova.

Dodikova je u objavi na svom Instagram profilu, pored pomenutog događaja, najavila i izgradnju dvije nove kuće, u okviru projekta “Srpska kuća”, produkciju TV serijala i mnoge druge projekte,

“Najavljujemo i građenje dvije nove kuće, produkciju TV serijala i mnogo toga što smo zacrtale da ostvarimo i postignemo kako bismo svi vidjeli još mnogo nasmijanih dječjih lica, srećnih roditelja, ispunjenih srca i ostvarenih želja”, navela je Dodikova.

Na kraju, ona je izrazila zadovoljstvo  postignutim u okviru projekta “Srpska kuća”.

“Srećne smo što nas je vjera u naš cilj dovela ovdje gdje jesmo – Fondacija, izgrađene tri kuće, mnogo novih prijatelja, nezaboravnih druženja s plemenitim ljudima, neopisive ljubavi i radosti”, zaključuje Dodikova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dodikgorica

(N.S)