Politika 19.09.2016.

(VIDEO) Dodik i Ćup udružili mikrofone: “Pukni zoro” na SNSD-ov način!

ČITANJE: 1 minuta

Na tribini SNSD-a, u prethodnu subotu, na bini su udružili mikrofone predsjednik RS Milorad Dodik i bivši učesnik „Pinkovih zvezda“ i kandidat na odborničkoj listi SNSD-a Dalibor Ćup, što je oduševilo sve prisutne.

Dodik je poznat po tome da se lako hvata mikrofona. Kamera je zabilježila veliki broj njegovih nastupa po raznim proslavama i tribinama, a primjetno je da Mile najviše voli da pjeva Marinka Rokvića, hit Bobana Zdravkovića „Otišla si jednog dana“, Mitrovu „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“, ali i mnoge, mnoge druge.

Sa mlađim stranačkim kolegom, kojeg ovdašnja javnost pamti po nastupima u raznim regionalnim takmičenjima, otpjevao je poznati hit „Pukni zoro“.

Inače, Banjalučanin Dalibor Ćup, javnosti je najviše poznat po uspješnom pojavljivanju u “Pinkovim zvezdama”, ali i nekim ranijim muzičkim takmičenja.

Okušaće se ove godine na lokalnim izborima u oktobru, na listi SNSD-a, te će pokušati da obezbijedi mandat u narednom sazivu banjalučke Skupštine.

Njegov muzički opus broji najviše balada, ali i izvođenja pjesama jednog od najvećih pjevača sa prostora bivše Jugoslavije, Zdravka Čolića. Dobio je odlične kritike žirija i najveće ovacije publike, a danas, pored mnogobrojnih svirki, sprema i singl, koji bi uskoro trebao biti objavljen.

U razgovoru za portal “banjaluka.net” ranije je govorio o svojim budućim planovima kada je muzika u pitanju ali i po prvi put za medije pričao o politici. Intervju pročitajte OVDJE.

(banjaluka.net)

Oznake: Milorad Dodik