Magazin 27.10.2015.

(VIDEO, FOTO) Upoznajte Barbiku i Kena: Ljudska verzija poznatih lutki!

ČITANJE: 1 minuta
barbika-i-ken-1445977250-772035
Anastasia i Kventin su samo jedan od mnogih parova koji imaju želju da izgledaju poput Barbike i Kena. Njih dvoje su otišli su toliko daleko u svojoj namjeri, da su gotovo identični kao dvije poznate lutke. Oni su na estetske operacije potrošili preko 320 hiljada dolara, a kako kažu godinama su maštali o tome.

“Dopustite da se predstavim, moje ime je Kventin. Imam 23 godine i dolazim iz Pariza. Smatram da sam novi Ken, proizveden u Francuskoj”, ponosno govori ovaj mladić. Kao i uz svakog pravog Kena, uz njega je i Barbika, odnosno njegova djevojka Anastasija. Jedan sudbonosan susret na jahti prije nešto više od 10 godina bio je dovoljan da se brže bolje bace na ostvarivanje svojih snova. Kako bi što više ličili na svoje idole, potrošili su nevjerovatnu sumu novca, ali oni za tim ne žale.

“Ja uživam živjeti kao Ken. I prolaziti kroz dan kao Ken i oblačiti se kao on”, priznao je Kventin.

Ovaj plastični par bukvalno živi kod svog estetskog hirurga jer rijetki su dijelovi tijela koje Anastasija i Kventin nisu operisali.

“Anastasija je moj alter ego, ona je ženska verzija mene i moj najbolji prijatelj”, priča Ken, koji vjeruje da je poseban iako ima dosta muškaraca koji se operišu ne bi li ličili na Barbikonog dečka.

“Smatram da sam ja najbolji Ken jer sam Francuz. Ljudi to vole, jer je elegantno. Kada vidim ostale Kenove širom svijeta, smatram ih jeftinom verzijom mene. Ja sam čisti luksuz”, ponosi priča Kventin.

Pogledajte kako život ljudske Barbike i Kena:

https://youtu.be/h1Y_W1p3rA8

(Kurir)