Magazin 28.08.2015.

(VIDEO) Novi tizer serijala Ratovi zvijezda golica maštu

ČITANJE: 1 minuta

 

ratovi zvijezda

Ljubitelji serijala “Ratovi zvezda” dobili su novi uvid u nastavak popularne franšize.

Na Instagram profilu “Star Wars” objavljen je novi tizer.

Ovog puta, očigledno je da se Fin (Džon Bojega) bori sa Kajlom Renom (Adam Drajver) u sceni koja već neko vrijeme kruži internetom.

Inače, o nastavku “Sila se budi” do sada smo uspjeli da saznamo veoma malo.

1. Nikada u “Ratovima zvezda” nije prikazan lik kakav je Kajlo Ren, tvrdi scenarista Lorens Kasdan. On je u intervjuu za EW otkrio da su “emocije” ono što ga razlikuje.

“Pisao sam za četiri filma ‘Ratovi zvezda’ i do sada se nisam susreo sa likom kakav je Kajlo Ren”, rekao je Kasdan.

2. Igra ga Adam Drajver koji se proslavio ulogom Adama Seklera u HBO seriji “Girls”. Upitan o tome koga će igrati u filmu ranije se našalio: “Igram brata Džabe d Hata – Tima d Hata”.

3. Kajlo Ren nije pravo ime zlikovca. “Ren” je titula misteriozne grupe “Vitezova Rena”. Još nije poznato o kakvom je timu riječ.

4. On nije Revan. Neki ljubitelji “Ratova zvezda” spekulisali su da je Kajlo Ren zapravo lik iz istoimene video-igre. Revan je ime glavnog lika u igri “Knights of the Old Republic”.

5. Nije ni izbliza misteriozan kao Vrhovni vođa Snouk. Ovaj lik povjeren je Endiju Serkisu, koji stoji iza replike “There has been an awakening. Have you felt it? The Dark Side, and the Light”, koju smo mogli da čujemo u prvom tizeru.

Spekuliše se da će igrati ulogu manipulatora iz sjene.

(B92)

Pogledajte tizer: