Magazin 03.05.2016.

(VIDEO) Od oca se opraštao sat vremena: Zmaj najavio govor i na sahrani brata

ČITANJE: 1 minuta
zmaj5
Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, nakon više od godinu dana napustio je rijaliti emisiju u Srbiji zbog smrtnog slučaja kada mu je poginuo brat Rajko.

Zmaj je izrazio želju i rekao da bi volio da i brata isprati posmrtnim govorom, baš kao što je uradio kada mu je otac umro.

– Posljednjih dana bio sam nekako utučen, depresivan, pristajao sam da pravim šou zbog gledalaca, ali kao da sam predosjećao da će se nešto dogoditi. Sanjao sam staru kuću u Šipovu, ali bez ljudi, bez ikog unutra, pa sam se uplašio jako. Mislio sam umrijeće mati, stara je, bolesna. Mučenica je doživjela veliku tragediju, da sahranjuje Rajka, svog sina, ali, život je to. Sve što nastane, mora i da nestane. Bog je tako odredio – rekao je Zmaj od Šipova za srbijanske medije.

Nakon očeve sahrane Zmaj je zbog govora postao hit na internetu te je pozvan u rijaliti. Grahovac se sat vremena opraštao od oca, a u jednom trenutku, ljudi koji su došli na sahranu počeli su da se bune zbog čega je Ilija vidno izgubio živce i počeo da istjeruje pojedince sa sahrane.

(Avaz)