Magazin 10.12.2015.

(VIDEO) Šokantan snimak implanta izvađenog iz ženskih grudi

ČITANJE: 1 minuta
Silikonski imlantati
Ana Zigenhorn sa Floride, 2011. godine je iz nepoznatih razloga počela jako da se goji, a njen život ubrzo se pretvorio u pakao.
Ljekari nisu mogli da otkriju uzrok bolesti sve dok nisu otvorili njen grudni koš i pronašli – kalupe!

Ana, inače zdrava majka dvoje djece, nakon dobijanja kilograma počela je da gubi vid; osjećala je gorući bol  po cijelom tijelu. Osam mjeseci nije mogla da govori – umjesto govora kucala je poruke i pisala na tabli kredom.

Posjećivala je doktore, ali niko nije mogao da odredi šta je uzrok bolesti. Lupus, artritis, problemi sa štitnom žlezdom brzo su isparili kao mogućnost i činilo se da nema rješenje, sve dok doktorka Suzan Kolb, autorka knjige “Gola istina o implantima”, nije istakla da zdravstveno stanje pacijenta može da naruši kalup oko silikonskih implantata. Čim su implanti uklonjeni, simptomi su počeli da se povlače.

Ana još uvijek čuva video snimak na svom telefonu, koji pokazuje šta se nalazilo u njenom tijelu. Ona smatra da je kalup popustio i godinama je sadržaj implantata curio u njeno tijelo.

Doktor Kolb tvrdi da je izliječila na stotine pacijenata koji su bolovali od sličnih problema i povreda i da bi silikonski implanti trebalo da se zamijene na svakih 8 do 15 godina.

(Kurir)