Magazin 19.09.2021.

VIĐENI ZAJEDNO: Romana ponovo sa partnerom iz Australije, krije vezu od roditelja

ČITANJE: 2 minute

Romana Panić prošle godine odslužila je kaznu za saučesništvo u pljački bankomata u Australiji sa svojim vjerenikom Filipom Mrkajićem, sa kojim je i dalje u vezi. Međutim, toj ljubavi se, kako se navodi, protive njeni roditelji.

Kako je ispričao izvor blizak pjevačici, Panićeva je odlučila da vezu s Mrkajićem krije jer to izuzetno smeta njenim roditeljima koji su zbog cijele situacije preživjeli veliki stres i bruku koju im je priredila.

“Romana je jako zaljubljena u Filipa, i čini se da se ta priča nikada neće završiti”, započinje izvor blizak pjevačici za “Alo” i dodaje:

“Njeni roditelji su jako povređeni nakon što su saznali da ona njega nije ostavila jer smatraju da joj je napravio previše problema u životu”.

Pjevačicini roditelji navodno na sve načine pokušavaju da ubijede Romanu da ga napusti i pokuša da svoju karijeru vrati na noge. S druge strane, iako gazi petu deceniju života, Romana je navodno rastrzana između njihove zabrane i ljubavi koju osjeća prema njemu, pa ih kao tinejdžerka laže.

“Ona se krije od svoje porodice, pokušava da zavara trag kako njima tako i medijima, jer se plaši reakcije svojih roditelja kada bi je videli s njim. Međutim, do njih stalno dolaze informacije da su viđeni zajedno. Oni su jako besni zbog toga, te su odlučili da je rastave od njega”, otkriva sagovornik i dodaje da roditelje najviše nervira to što njihova ćerka finansira čovjeka s kojim živi.

“Filip je po povratku u Srbiju ostao bez ičega, Romana je ta koja trenutno zarađuje i od tih para žive. Nedavno je počeo s njom da ide na njene nastupe, a posle svake tezge obavezno završe u nekom hotelu, ili salašu, daleko od očiju javnosti”, ispričao je izvor, i otkrio da se plaši za Romaninu budućnost:

“Nikome nije svejedno kada je ova situacija u pitanju, plašimo se da će ponovo da je uvuče u neki problem, niko ne zna šta se dešava s njom i u njenoj glavi, ona nikada nije bila takva, postala je tvrdoglava. Ne znam da li je ovo ljubav ili opsesija, ali nadajmo se da će ovo sve biti u redu i da se neće desiti zlo, jer to njeni roditelji ne bi preživeli”.

(SB)

Oznake: romana panic