Biznis 10.11.2020.

Vitinka renovirala jedno od najvećih igrališta u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

Od danas, stotine mališana banjalučkog naselja Starčevica, ponovo će uživati u igri na rekonstruisanom dječijem igralištu u Ulici Save Ljuboje.

Kompletnu sanaciju i kupovinu novih rekvizita objezbijedila je domaća kompanija Vitinka u saradnji sa Gradskom upravom Banja Luka. Na radost mnogobrojnih mališana koji su se ovdje prije igrali, vraćen je stari sjaj i funkcionalnost igrališta koje je mjesecima bilo zapušteno.

“Veliko nam je zadovoljstvo da smo dio ovog projekta. Ovo je mali ali važan korak, koji će, vjerujemo, uljepšati i poboljšati kvalitet života lokalne zajednice. Rekonstukcija ovog igrališta je jedan u nizu sličnih projekta koje naša kompanija planira u narednom periodu, naravno u skladu sa našim mogućnostima u ovom čudnom i teškom vremenu koje nas je zadesilo. Nastavićemo, koliko god je u našoj moći, ulagati i animirati i druge domaće kompanije partnere na slične projekte – izgradnju, rekonstukcije, podršku lokalnim sportskim i kulturnim dešavanjima u kom god obliku da se organizuju, jer samo zajedničkim snagama, možemo prebroditi ova izazovna vremena u kojima se nalazimo”, izjavio je Mirko Savić, direktor marketinga kompanije Vitinka.