Magazin 15.12.2015.

Vrhunska zabava osvaja region: Mr Stefan Braun stiže u Banjaluku!

ČITANJE: 1 minuta
stefan braun
Klub Mr Stefan Braun već 13 sezona sa ponosom nosi titulu najpopularnijeg noćnog kluba u Beogradu. To je jedini klub u gradu koji se nalazi na devetom spratu, i svih sedam dana u nedjelji posjetiocima priređuje nezaboravne žurke uz gostovanja najboljih domaćih i svjetskih DJ-eva.

Mr Stefan Braun stoji rame uz rame sa najpoznatijim svjetskim klubovima što dokazuje i dugogodišnje članstvo u renomiranoj organizaciji “The World’s finest clubs“.

Pored Beograda, Kopaonika, Bečića i Podgorice, klub uskoro dobija i novu adresu, u Banjaluci.

U četvrtak i petak, 17. i 18. decembra od 23 časa na adresi Aleja Svetog Save 48, Mr Stefan Braun svečanim gala otvaranjem u Banjaluci kreira novu destinaciju fenomenalne atmosfere i najljepših djevojaka. Posjetioce kluba na otvaranju očekuju brojna iznenađenja tokom cijele večeri, a za dobar provod pobrinuće se resident DJ-evi.

Mr Stefan Braun, svojom kvalitetnom uslugom i vrhunskom muzikom 13. godina tradicionalno svim svojim posjetiocima pruža nezaboravan provod, neprevaziđen koncept vrhunske zabave uz uvijek raspoloženo i profesionalno osoblje.

U saradnji sa brojnim humanitarnim orgnizacijama, kroz kreiranje dobrotvornih akcija, Mr Stefan Braun već više od deceniju predstavlja klub koji brine o onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Dobar ugled kluba naširoko je poznat i van granica naše zemlje, te nije retkost da gosti sa svih meridijana klub Mr Stefan Braun uvrštaju u atrakcije koje se moraju posjetiti i iskusiti.