Politika 17.04.2016.

Vuković novi predsjednik Opštinskog odbora PDP-a

ČITANJE: 1 minuta
vukovic
Na stranačkom saboru PDP-a u Čelincu za novog predsjednika Opštinskog odbora izabran je Dragan Vuković, a imenovan je i novi Opštinski odbor.

Vuković je poručio da je cilj novog Opštinskog odbora PDP-a u Čelincu da se iskoristi ljudski potencijal, a da će se on zalagati za zaštitu prava trudnica i porodilja, obezbjeđenje prvog posla za mlade, neće biti zaboravljena ni starija populacija, te ćemo se zalagati za razvoj poljoprivrede i stvaranje dobrog privrednog ambijenta.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izrazio je zadovoljstvo što mladi sve više ozbiljno shvataju politiku kao način da riješe svoje probleme i svoju budućnost u Republici Srpskoj.

“Pružićemo punu podršku novom Opštinskom odboru u Čelincu da u narednom periodu razvije infrastrukturu i da na bazi programa, koji su naslonjeni na programe PDP-a, priđe svakom stanovniku Čelinca, napravi dobre rezultate, te da nakon nekoliko godina opozicionog djelovanja PDP bude partija koja će preuzeti odgovornost za razvoj opštine Čelinac”, rekao je Borenović.

(Agencije)