Magazin 14.12.2022.

“Winter Freshwave” u banjalučkom KSB-u 23. i 24. decembra

ČITANJE: 1 minuta

Zimsko izdanje Freshwave festivala pod nazivom Winter Freshwave održaće se u KSB – Klubu studenata Banja Luka, 23. i 24. decembra 2022.

Četvrto zimsko izdanje Freshwave festivala pod oznakom Winter predstavlja nam nastupe regionalnih muzičkih velikana, a u pretposljednjem vikendu u 2022. u dva festivalska dana nastupiće Vojko V. Podočnjaci, Mladen Tomić, Miloš Vujović, Lag i drugi!

Petak, 23. decembar rezervišite za nastup apsolutnog vladara regionalnog hip hop zvuka, jedinstvenog i neponovljivog Vojka V. Sa pregrštom hitova Vojko će nas vratiti na ljetom osvježene festivalske bine, a vendetu s juga karakterišu neponovljiva i uzavrela atmosfera i splitski đir u balkanskom fazonu. Iste večeri nastupiće i Podočnjaci, live senzacija iz Hrvatske, ujedno promovišući super vrući hit “Predsoblje”, koji je objavljen prije manje od mjesec dana i DJ Kosnik.

Drugi dan Winter Freshwave-a u subotu, 24. dana posljednjeg ovogodišnjeg mjeseca nastupiće grand masteri DJ pulta Mladen Tomić, rezident DJ Freshwave festivala, Miloš Vujović, srpski DJ koji je na sceni više od 20 uspješnih godina i promoter underground kulture, DJ i respektovani producent iz Srbije Lag.

Winter Freshwave će se održati u KSB- Klubu studenata Banja Luka, a ulaznice su u prodaji od četvrtka, 15.12. u banjalučkom pabu Hogwarts, moći će se kupiti i na ulazu na event na dane održavanja događaja.

Winter Freshwave is coming – poručuju organizatori.

(SB)

Oznake: Fresh Wave