Magazin 16.09.2015.

Zaustavio saobraćaj da zaprosi djevojku

ČITANJE: 1 minuta
prosidba
Očito do ušiju zaljubljen, mladi Prnjavorčanin odlučio je da na zaista originalan način okruni ljubav, vjeridbom i prosidbom, sa isto tako zaljubljenom devojkom iz Gradiške, i to ni manje ni više nego višeminutnim zaustavljanjem saobraćaja na magistralnom putu Banjaluka-Prnjavor-Bijeljina!

Nesvakidašnji ljubavni performans odigrao se u noći izmeću ponedjeljka i utorka, oko 21 čas, na veoma frekfventnoj raskrsnici na ulasku u Prnjavor. Glavne “uloge” odigrali su 26-godišnjaci Darijo Čereković i Stanka Petrović. Ona je student prava, a on ekonomije.

Cijeli slučaj kamerom mobilnog telefona ovjekovječio je njihov prijatelj. Uz velike simpatije i divljenje, video-klip je postao hit na mnogim portalima.

– Imao sam namjeru da voljenu, u kojoj sam našao sve najljepše i najplemenitije, zaprosim u oktobru na Zlatiboru. Nisam dozvolio da nam pomuti sreću što se taj period poklopio sa njenim ispitima – priča presrećni Darijo.

– Pozvao sam je u Prnjavor i, sa buketom cvijeća i vjereničkim prstenom, iznenadio dočekom na samoj raskrsnici na ulazu u grad.

Prelijepa Stanka kaže da se ni trena nije dvoumila.

– Izustila sam “da”, pošto je Darijo vrijedan moje ljubavi i poštovanja – kaže Stanka.

Nisu ih zbunili tutnjava i trubljenje autobusa, teretnjaka i automobila. Nakon što su uočili o čemu je riječ čuli su se poklici: “To, bravo, majstore, kralju”…

(Večernje Novosti)