Magazin 03.04.2016.

Završen četvrti krug “Peckham Live Stage” takmičenja

ČITANJE: 1 minuta
pekam
Završen je četvrti krug “Peckham Live Stage” takmičenja na kojem su u banjalučkom “Peckham” pabu nastupili bendovi “Roadkill?” iz Novog Grada i “Cacafuego” iz Goražda.

Gitarista benda “Roadkill?” Marko Medić je istakao da je njegovom bendu najbitnija svirka i dobar nastup, i da što se tiče nagrada njegov bend nema velika očekivanja, već im je najbitnija dobra zabava na bini, što su ovaj put i pružili publici u Banjaluci.

-Dobra svirka je uvijek bitna, i pobjeda bi svakako značila. Imali bi priliku da svoj rad predstavimo široj publici na OK Festu- naglasio je Medić.

Basista i pjevač bend “Cacafuego” iz Goražda, Elmedin Šišić je istakao zadovoljstvo što je bend predstavio svoj rad banjalučkoj publici. On je ranije naglasio da je “Cacafuego” relativno mlad bend, ali da bi pobjeda sigurno doprinijela da se bend promoviše široj publici na najbolji mogući način.

Jedan od članova žirija Marko Dof Tica ističe da je zadovoljan nastupom bendova te da će biti teška odluka na žiriju koji treba da odluči ko je pobjednik “Peckham Live Stage” takmičenja.

Bendovi koji će idući vikend nastupiti u banjalučkom “Peckham” pabu su “East Time” i “Eastock”.

(NN)